De Tamboerijn in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op De Tamboerijn in Alpen aan den Rijn komen deze tot groei en bloei. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling;
in ons onderwijs staat het kind centraal. De Tamboerijn heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een ontspannen, plezierig en vertrouwd schoolklimaat.
Waar de Bijbel opengaat, iedere schooldag!

De Tamboerijn is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We zijn een school met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt dat aansluit bij de eigen christelijke levensovertuiging.
Onze leerkrachten leveren daaraan als identiteitsdrager een belangrijke bijdrage.
Onze kernwaarden? Liefde, passie, verbinding, vertrouwen, eigenaarschap.

Wat onze school verder uniek maakt? De Tamboerijn biedt onderwijs van betekenis.
We willen alle leerlingen helpen om zich te vormen tot jonge mensen die in geloof en met plezier in het leven staan. Onze leerlingen mogen weten wie ze zijn, wat hun unieke plek is en wat ze in de maatschappij kunnen betekenen. Ons vertrekpunt: iedere leerling en iedere medewerker is een geliefd kind van God. Door Zijn liefde gaan we met plezier en ontspannen naar school en werk. Dat maakt ons onderwijs, volgens ouders en buitenstaanders, opvallend anders dan anders.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind. Bel Marianne of Lenneke voor een afspraak of antwoord op je vragen (0172 42 48 34) of stuur een mail naar detamboerijn@levwn.nl

 

U bent ook welkom op een van de open morgens. U vindt de data van dit schooljaar in onze agenda.welkom

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,
Marianne Sneep, directeur