letterfeest in groep 3

Thirza AchterbergGroep 3, Nieuwsberichten

Dinsdag 2 februari was het groot feest voor de kinderen in groep 3 op basisschool de Tamboerijn. Na 5 maanden hard oefenen kennen de kinderen nu alle letters. Dit werd gevierd met een letterfeest! De kinderen keken hier al lang naar uit en het feit dat ze nu thuis zitten, was geen excuus om het niet te vieren. Hierdoor hadden de kinderen in deze gekke tijd echt iets om naar uit te kijken.

Op maandag kregen de kinderen een tasje mee naar huis waarmee ze deze dag konden vieren. De dag werd online begonnen, waarbij iedereen zijn eigen huis versierd had. Vervolgens deden we de speurtocht uit het tasje die ouders hadden uitgezet. We deden online letterbingo en als verrassing hadden alle ouders een filmpje gemaakt om te vertellen hoe trots ze op hun kinderen zijn. Per slot van rekening waren ook zij hun juf en meester de afgelopen tijd. 

‘s Middags konden de kinderen zelf letterkoekjes bakken. Dit werd mogelijk gemaakt door Hoogvliet de Baronie die voor alle 31 kinderen koekjesmix en de bijbehorende bakboter sponsorde. Juf Lenneke en juf Thirza kwamen ‘s middags langs om bij elk kind het letterdiploma persoonlijk aan de deur te overhandigen, want ook zij zijn super trots op hun!

 

De kinderen hebben enorm genoten van deze feestdag!