Onze kerstviering 2.0

Melanie van der WijngaardNieuwsberichten

Kerst, één van de mooiste en meest speciale feesten van het jaar.
Kerst vieren in deze tijd is lastig. We mogen niet met veel samenkomen, school moest weer sluiten en zo kon onze geplande kerstviering niet door gaan.
Toch vinden wij het wel heel belangrijk om kerst te vieren. We vieren namelijk de geboorte van Jezus. Jezus die als klein kindje naar de aarde is gekomen voor ons!
En waarom dan niet kerst digitaal vieren?!

We zijn begonnen met een kerstontbijt in onze mooiste kleding en we zijn lekker creatief bezig geweest. Daarna hebben we gekeken en geluisterd naar de digitale viering.
Verschillende klassen hebben een filmpje gemaakt en een juf heeft alle filmpjes aan elkaar gemaakt tot één mooie viering. Zo vertelden de kleuters aan de hand van het boek ‘Kerstmis’ het verhaal, heeft er een groep een liedje gezongen met gebaren. Samen met alle juffen en meesters hebben we het kerstverhaal verteld en zijn er liederen gezongen en gedichtjes voorgelezen.
Een ander soort kerstviering, niet zoals gepland. Maar wel eentje om nooit meer te vergeten. Deze tijd gaan er meer dingen niet zoals gepland. Maar we mogen één ding wel zeker weten. Jezus is voor ons op aarde gekomen en heeft onze zonden betaald omdat Hij ons lief heeft! 

Wij wensen iedereen een heel mooi, gezellig en liefdevol kerstfeest en een gezegend 2021!