Groep 5 is van start! - Welkom bij de groepspagina van groep 5! Leuk dat u even komt kijken wat wij allemaal aan het doen zijn. We zijn alweer ruim 6 weken aan de slag. We kenden elkaar allemaal al wel, alleen de juf was nieuw op school. Dit was best wel even spannend, maar ondertussen zijn we helemaal aan elkaar gewend. Met rekenen, taal en spelling hebben we veel herhaald van groep 4, maar we leren ook steeds meer nieuwe dingen. Zoals Engels bijvoorbeeld! We werken op de chromebook, op onze Snappet of in ons schrift en tussendoor doen we een leuk spelletje, een tof dansje of zingen we een mooi lied. Zo aan het begin van het schooljaar is ons thema ook 'het begin'. Het begin van de aarde, planeten, dieren en mensen. We verwonderen ons over hoe mooi God alles heeft bedacht. Het zonnestelsel hangt zelfs (in het klein) bij ons in de klas! Er is nog veel meer te vertellen, maar dat bewaren we voor een volgende keer!   Vrolijke groetjes, Alle kinderen van groep 5 en juf Suzanne   ... Lees Meer

Nieuws uit onze groep


We zijn weer begonnen! En eigenlijk was het best een lekker begin. Dezelfde juf, dezelfde kinderen… Dus we waren niet echt zenuwachtig! Gelukkig waren er wel wat nieuwe dingen. Een mooi nieuw lokaal, nieuwe vakken zoals Engels, voor het eerst huiswerk mee.

De komende tijd gaan we het hebben over het thema ‘Het begin’. Het begin van een nieuw schooljaar, maar ook het begin van onze aarde, het begin van een nieuw leven. We leren hoe de maanden aan hun naam zijn gekomen, welke planeten er in ons zonnestelsel zitten. Al met al een enorm leerzaam thema!

Over een poosje zullen we een update plaatsen en laten zien wat we allemaal al geleerd hebben. Tot dan!


Bekijk hier alle berichten van onze groep.