Excuus: Open ochtend MAANDAG 13 FEBRUARI 2017

Imrieke van der LugtNieuwsberichten

Helaas hebben we in het vorige bericht een verkeerde datum vermeld voor de open ochtend.
De open ochtend zal zijn op maandag 13 februari 2017.
Hieronder vindt u nogmaals het bericht met hierin de juiste datum:

Maandag 13 februari 2017 zetten we de school en de lokalen weer open voor ouders van 08.30 uur tot 12.00 uur.
U bent de hele morgen welkom. We willen u graag laten zien hoe we onderwijs geven, u laten proeven van het klimaat in de groepen en u de mogelijkheid geven om samen met uw kind te werken aan taken.

In de groep staan stoelen klaar, hier kunt u plaatsnemen. We willen u vragen om zo stil mogelijk mee te genieten. Voor kinderen is het vooral leuk en bemoedigend wanneer u komt. We willen natuurlijk gewoon goed onderwijs geven en daar is concentratie en rust voor nodig. Omdat we merkten bij de vorige open ochtenden dat kleinere broertjes en zusjes kunnen afleiden van de lessen, is het niet toegestaan om kleine kinderen mee te nemen.

Wanneer u aanschuift bij het Bijbelverhaal vragen we u om te blijven zitten tot het einde van het verhaal. U komt natuurlijk vooral om te kijken naar hoe uw kind in de klas werkt, dus dan is een later moment wellicht geschikter.

Deze keer kunt u ook bij een gymles kijken.
Groep 8 gymt van 08.30 uur – 09.30 uur en groep 6/7 gymt van 09.45 – 10.45 uur. Wees welkom!

Er liggen complimentenbriefjes klaar om in te vullen en om aan uw zoon of dochter te geven of om thuis even door te spreken over het werk. Over wat knap is en wat u opvalt.

En natuurlijk is er koffie of thee in de teamkamer…weet u welkom. Graag tot dan!