Open ochtend vrijdag 4 november 2016

Het SchoolvoorbeeldNieuwsberichten

welkom

Komende vrijdag, 4 november 2016 zetten we de school en de lokalen open voor ouders en belangstellenden van 08.30 uur tot 12.00 uur.
U bent de hele morgen welkom. We willen u graag laten zien hoe we onderwijs geven, u laten proeven van het klimaat in de groepen en u de mogelijkheid geven om samen met uw kind te werken aan taken.

In de groep staan stoelen klaar, hier kunt u plaatsnemen. We willen u vragen om zo stil mogelijk mee te genieten. Voor kinderen is het vooral leuk en bemoedigend wanneer u komt. Kleine kinderen mogen mee als zij ook stil kunnen zijn, het is namelijk prettig wanneer al uw aandacht kan uitgaan naar het kind in de klas. We streven er naar dat de kinderen zo min mogelijk worden afgeleid. Het is niet de bedoeling om een kind van bijvoorbeeld bijna 4 bij de kleuters te brengen, ook in deze groepen zijn kinderen aan het leren. We willen natuurlijk gewoon goed onderwijs geven en daar is concentratie en rust voor nodig.

Wanneer u aanschuift bij het Bijbelverhaal vragen we u om te blijven zitten tot het einde van het verhaal. U komt natuurlijk vooral om te kijken naar hoe uw kind in de klas werkt, dus dan is een later moment wellicht geschikter.

Er liggen complimentenbriefjes klaar om in te vullen en om aan uw zoon of dochter te geven of om thuis even door te spreken over het werk. Over wat knap is en wat u opvalt.

En natuurlijk is er koffie of thee in de teamkamer…weet u welkom. Graag tot dan!