Sterrenmoment vrijdag 25 november 2016

Imrieke van der LugtNieuwsberichten

img_8599

“Welkom en fijn dat u er bent!”,  zo begonnen de kinderen van groep 8 het sterrenmoment. Vanmorgen waren de kleuters van de trompetgroep, groep 4, groep 6 en groep 8 aan de beurt om te laten zien wat ze de afgelopen periode hadden geleerd en gedaan.

De kleuters zongen het lied: “Dank U wel voor het groeien van het graan”. Bij elk onderdeel van het lied hadden ze een mooie tekening gemaakt. Daarna vertelden ze dat ze over de bakker werkten en wat ze allemaal gemaakt hadden in de klas.

Groep 4 deed een mooie dans over het lied: “Feest” van Kinderen voor Kinderen. Heerlijk om te zien hoe iedereen op het juiste moment de bewegingen meedeed.

Groep 6 zong een lied in canon: “U bent mijn schuilplaats Heer”. Knap om zo door elkaar te zingen en niet in de war te raken.

En groep 8 speelde 3 toneelstukjes over de bijbel. De Barmhartige Samaritaan was wel heftig! Er werd iemand ‘zomaar’ in elkaar geslagen. Een aantal meisjes speelde de domme en dwaze meisjes en de scheppingsdagen werden heel creatief uitgebeeld!

img_8633

We sloten af met het lied  “Ik Heb Jezus nodig heel mijn leven”.