Thema vlinders en bijen

Saskia KokGroep 1b/2

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een gezellige groep van 26 kinderen! Gelukkig is de tijd gekomen dat onze papa’s en mama’s weer af en toe mee naar binnen mogen om te zien waar we in de groep mee bezig zijn of om een spelletje met ons te doen. Een paar keer per jaar hebben we namelijk een spelletjesochtend waarbij ouders een gezelschapsspelletje komen doen met een groepje kinderen. 

Op dit moment werken we over vlinders. We hebben al van alles geleerd en gemaakt, en nu wachten we vol spanning tot de échte eitjes veranderen in rupsen, de rupsen veranderen in poppen en de poppen veranderen in echte vlinders! We hebben namelijk een vlinderbak op school staan zodat we in het echt kunnen zien wat we allemaal hebben geleerd. Natuurlijk laten we de vlinders weer buiten vliegen zodra ze dat kunnen.

Af en toe gaan we met de hele groep op stap buiten de school. Zo gaan we binnenkort twee keer naar het theater voor een voorstelling. Dat is natuurlijk wel een feestje waar we dan ook heel veel zin in hebben.