U bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding met de directeur. We vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van de school en wij van uw kind.

Het inschrijfformulier ontvangen we graag ruim voordat uw kind 4 wordt. Het is prettig als we ruim op tijd weten wanneer we uw kind kunnen verwachten op school. U ontvangt een schriftelijk bericht van de inschrijving.

Enkele weken voordat uw kind 4 jaar wordt, worden de eerste schooldag en de wenmomenten met u afgestemd. Uw kind mag 3 dagdelen op school wennen, twee ochtenden en één middag. Bij de eerste dag op school bent u van harte uitgenodigd om erbij te zijn.

Voor ieder kind verschilt het moment van instromen. De kinderen in de groepen 1a en 1b/2 leven er naar toe wanneer er een klasgenoot bij komt, iedere keer weer een heugelijk moment.

We vinden het belangrijk dat we uw kind goed leren kennen. Bij de start van een schoolloopperiode komt de leerkracht thuis op bezoek. We zijn benieuwd naar de informatie die u voor ons heeft aangaande de onderwijsbehoeften van de leerling. U kunt al uw vragen uiteraard stellen.