Week van het Gebed – Kerkdienst zo 22/1 – 16.00 uur

Imrieke van der LugtNieuwsberichten

De jaarlijkse Week van Gebed, initiatief van de Raad van Kerken en MissieNederland (v.m. Evangelische Alliantie), is van 15 tot en met 22 januari 2017. Het thema is “Jouw hand, mijn glimlach”. Als school doen we al jarenlang mee met Week van Gebed.
Dit jaar werken we als school mee aan de afsluitende dienst die aanstaande zondagmiddag 22 januari om 16.00 uur gehouden wordt in ‘t Kruispunt. U bent niet verplicht om deze dienst bij te wonen. Natuurlijk zou het wel fijn zijn.

De leerlingen van groep 3-8 mogen Bijbellezen, bidden en liederen zingen. Dit wordt op school in de klas geoefend. De leerlingen krijgen bij het zingen muzikale ondersteuning van een ‘Band’.

In de groepen volgen we deze week het programma voor de kinderen. Groep 8 de tiener gebedsfolder en de groepen 1 tot en met 7 de kindergebedsfolder. Voor elke dag is er een Bijbelgedeelte met een toelichting, vragen en een gebed.

De week eindigt met de blik omhoog gericht, naar Christus die beloofde terug te komen en alles nieuw te maken. Dan maakt Hij voorgoed een einde aan alle verdeeldheid. Het is prachtig als we nu al in dit aardse bestaan iets hiervan mogen ervaren en in Zijn kracht waar mogen maken van de eenheid die er in Hem zal komen.

De dienst op 22 januari begint 16.00 uur. ’t Kruispunt. Van Nesstraat 2. Alphen aan den Rijn.

Van harte welkom en tot ziens!